58481f086ad8e
58481ee344751
5847fecdae6ae
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Ik zoek een gastouder in de Provincie Groningen

Gastouderbureau de Veenborg is een kleinschalig gastouderbureau in de provincie Groningen. Wij bestaan sinds 1 april 2006 en hebben een ruime ervaring in de gastouderopvang. Alle opvanglocaties liggen op maximaal een half uur rijden van ons kantoor in Kolham.

We kiezen bewust voor een kleinschalige opvang omdat wij:

  • Het belangrijk vinden dat we onze gastouders en hun familieleden goed kennen !
  • Willen dat gastouders zich bij ons thuis voelen
  • Regelmatig op (onaangekondigd) huisbezoek gaan

Juist door klein te blijven kan De Veenborg investeren in een persoonlijke aanpak met daar tegenover aantrekkelijke tarieven voor zowel gastouders als vraagouders. Jarenlange ervaring en kennis van het werkgebied, maakt dat wij adequaat kunnen inspelen op uw individuele vraag. GOB De Veenborg is een erkend en geregistreerd gastouderbureau. Wij staan voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Oudercommissie

De Veenborg zoekt ouders voor de oudercommissie. Wilt u meedenken over de opvang van uw kind? Stuur dan s.v.p. een email naar deveenborg@live.nl dan nemen we contact met u op.

De oudercommissie adviseert over het bieden van een verantwoorde kinderopvang.

We bespreken onder andere de volgende onderwerpen:

  • Opvoeding- en voedingsaangelegenheden
  • Veiligheid en gezondheid
  • Pedagogisch beleid
  • Begeleiding van gastouders

De oudercommissie is ook bevoegd om namens een ouder een klacht in te dienen bij deĀ Geschillencommissie. Gastouderbureau de Veenborg bestaat sinds 2006, en tot nu toe heeft de Geschillencommissie nog nooit een klacht behandeld

Zie hieronder het klachtreglement van de Veenborg

Woont u in de omgeving Groningen en bent u op zoek naar gastouderopvang voor uw kind, of wilt u zelf gastouder worden? Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak met Gastouderbureau De Veenborg!