58481f086ad8e
58481ee344751
5847fecdae6ae
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Ik zoek een gastouder in de omgeving Groningen

Gastouderbureau de Veenborg is een kleinschalig gastouderbureau in de regio Groningen. Wij bestaan sinds 1 april 2006 en hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de gastouderopvang! In totaal zijn er ruim 50 locaties voor gastouderopvang bij ons aangesloten. Alle locaties liggen op maximaal een half uur rijden van ons kantoor in Kolham. We kiezen bewust voor een kleinschalige opvang omdat wij:

  • Het belangrijk vinden dat we onze gastouders en hun familieleden goed kennen !
  • Willen dat gastouders zich bij ons thuis voelen
  • Regelmatig op (onaangekondigd) huisbezoek gaan

Bekijk ook ons inspectierapport van de GGD:

Het inspectierapport van uw gastouder staat ook in het Landelijke register Kinderopvang.
Klik op de onderstaande knop en zoek op naam.

Oudercommissie

Gastouderbureau De Veenborg heeft een actieve oudercommissie. De oudercommissie adviseert over het bieden van een verantwoorde kinderopvang. Tweemaal per jaar overleggen we over de koers van ons gastouderbureau. We bespreken onder andere de volgende onderwerpen:

  • Opvoeding- en voedingsaangelegenheden
  • Veiligheid en gezondheid
  • Pedagogisch beleid
  • Begeleiding van gastouders

De oudercommissie is ook bevoegd om namens een ouder een klacht in te dienen bij de Geschillencommissie. Gastouderbureau de Veenborg bestaat inmiddels ruim 11 jaar, en tot nu toe heeft de Geschillencommissie nog nooit een klacht behandeld

Zie hieronder het klachtreglement van de Veenborg

Woont u in de omgeving Groningen en bent u op zoek naar gastouderopvang voor uw kind, of wilt u zelf gastouder worden? Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak met Gastouderbureau De Veenborg!